Nohr Hangende Opbergkast ‘Marketta’ 68 x 60cm, kleur Mokka | 7340220816290

Nohr Hangende Opbergkast Marketta 68 x 60cm, kleur MokkaRicht je huis gezellig en slim in met behulp van onze trendy wandplank in donkerbruin hout uit de Marketta serie! Met een slank zwart stalen frame ondersteunt deze wandplank een elegante kast met twee stijlvolle deuren in donkerbruin MDF. Ervaar de voordelen van het discreet opbergen van je spullen en voeg tegelijkertijd een modern tintje toe aan je muren.
Achter de twee houten deuren vind je twee slimme planken die je genoeg ruimte bieden om je spullen op een slimme manier te organiseren. Zo combineert deze wandplank functionaliteit en esthetiek op de best mogelijke manier. Bovendien past hij goed in elke kamer – van de woonkamer tot de slaapkamer of het kantoor. Breng leven aan je muren en laat ze je persoonlijke stijl weerspiegelen!
Deze wandplank is ook verkrijgbaar in een whitewashed kleur en in twee verschillende maten, zodat hij het beste past bij jouw voorkeuren en behoeften!Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: MDFMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenBreedte: 60 cmDiepte: 35 cmHoogte: 68 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie