Nohr Salontafel ‘Cherell’ 140 x 60cm, kleur Mokka | 7340206963888

Nohr Salontafel Cherell 140 x 60cm, kleur MokkaLancaster salontafel is een stijlvol en neutraal meubelstuk dat je woonkamer naar een nieuw niveau van elegantie tilt. Met zijn afmetingen van 60*140*25 cm is deze salontafel perfect om een evenwichtige en harmonieuze sfeer in de kamer te creëren.
De Lancaster salontafel is gemaakt van MDF materiaal in een prachtige mokkakleur en geeft je inrichting een warme en natuurlijke uitstraling. Het strakke en eenvoudige ontwerp maakt hem gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleurenschema’s.
Het royale oppervlak van de salontafel biedt genoeg ruimte om je favoriete decoraties, boeken of andere voorwerpen uit te stallen. Je kunt hem ook gebruiken als een handige plek om te genieten van een kopje koffie of om tijdschriften en afstandsbedieningen binnen handbereik te houden.
De Lancaster salontafel is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Laat hem het middelpunt van je woonkamer worden en creëer een verfijnde en gastvrije sfeer met dit stijlvolle meubelstuk.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Tafelblad: Mocca MDFOnderstel: Mocca MDFMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenLengte: 140 cmBreedte: 60 cmHoogte: 25 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie