Nohr Salontafel ‘Katiana’ 40 x 40cm, kleur Mokka | 7340220800268

Nohr Salontafel Katiana 40 x 40cm, kleur MokkaKatiana is de perfecte salontafel voor wie op zoek is naar een eenvoudig en modern ontwerp in huis. Met zijn prachtige Mocca kleur en gemaakt van MDF materiaal voegt hij een strakke en elegante touch toe aan je interieur.
Dankzij het Scandinavische ontwerp past Katiana naadloos in de meeste huizen, ongeacht stijl en decorkeuzes. Met zijn afmetingen van 60 * 80 cm past hij perfect in de woonkamer of zithoek.
Dankzij het strakke en elegante uiterlijk valt Katiana op, terwijl het toch een minimalistische en tijdloze uitstraling heeft. De natuurlijke kleur en het materiaal creëren een warme en uitnodigende sfeer in de kamer.
Of je er nu boeken, tijdschriften of decoratieve voorwerpen op zet, Katiana biedt genoeg ruimte om je dagelijkse spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden. Voeg deze salontafel toe aan je huis voor een modern tintje en eenvoudige elegantie.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Tafelblad: Mocca MDFOnderstel: Mocca MDFLengte: 40 cmBreedte: 40 cmHoogte: 45 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie