Nohr Vaas ‘Cintia’ 22cm hoog, kleur Beige | 7340220821201

Nohr Vaas Cintia 22cm hoog, kleur BeigeMaak kennis met Cintia – een keramische pot die aardetinten en moderne elegantie combineert. Met zijn harmonieuze beige en bruine tinten creëert Cintia een warme en uitnodigende sfeer in je huis. De 22 cm hoge pot is met zorg gemaakt tot in de kleinste details en biedt veelzijdige mogelijkheden om je inrichting te verbeteren.
Cintia is meer dan zomaar een pot; het is een trendy interieurdetail dat het natuurlijke omarmt en een gevoel van rust en balans creëert. Plaats hem zoals hij is om zijn elegante vorm en aardse kleuren te benadrukken, of vul hem met wat mooie takken om nog meer leven en dynamiek aan de pot toe te voegen.
Cintia is gemaakt van keramiek en straalt kwaliteit en duurzaamheid uit. Hij past net zo goed op een dressoir, plank of eettafel en wordt meteen een opvallend detail in de kamer. Het trendy maar tijdloze ontwerp maakt het een perfecte metgezel voor verschillende interieurstijlen.
Cintia is een uitdrukking van moderne en verfijnde esthetiek die de schoonheid van de natuur in huis brengt. Met deze pot haal je niet alleen een decoratief element in huis, maar creëer je ook een rustgevende en stijlvolle sfeer in elke hoek van je huis.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: AardewerkHoogte: 22 cmDiameter: 18

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie