Nohr Badmat ‘Joron’ 80 x 50cm, kleur Wit | 7340220802453

Nohr Badmat Joron 80 x 50cm, kleur WitVerwen je voeten met de Joron badkamermat, een perfecte combinatie van stijl en comfort. De handgeweven constructie geeft Joron een exclusief karakter met het speciale lusweefsel dat lijkt op kleine balletjes, waardoor het een verrukkelijke en speelse indruk maakt en tegelijkertijd een ongeëvenaarde zachtheid biedt die je voeten omarmt als je uit de douche of badkuip stapt. Elke stap die je zet wordt een puur plezier met deze prachtige mat die een luxueus gevoel in je badkamer brengt.
Door de rechthoekige vorm en afmetingen van 50x80cm past hij perfect in de meeste badkamers. Joron in witte kleur geeft je een schoon en fris gevoel in je badkamer. Door de stijlvolle keuze van wit past de mat naadloos in elke interieurstijl en vult hij de esthetiek van je badkamer op een elegante manier aan. De subtiele witte tint geeft je badkamer een gevoel van helderheid en ruimte en creëert tegelijkertijd een ontspannen en rustige sfeer. Je kunt erop vertrouwen dat de Joron badkamermat een chique en praktische toevoeging aan je badkamer zal zijn.
Bekijk ook onze andere matten uit de Joron serie en vind jouw favoriet! We bieden verschillende kleuren zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw persoonlijke stijl en badkamerinrichting.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Katoen,PolyesterLengte: 80 cmBreedte: 50 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie