Nohr Ovale Salontafel ‘Shundrika’ 190 x 60cm, MDF Marmerlook, kleur Beige | 7340220800251

Nohr Ovale Salontafel Shundrika 190 x 60cm, MDF Marmerlook, kleur BeigeShundrika is de perfecte salontafel voor wie een moderne en rustige sfeer in zijn kamer wil creëren. Met zijn mooie beige kleur en gemaakt van MDF-materiaal brengt hij een natuurlijke en Scandinavische sfeer in je interieur.
De ronde vormen en het eenvoudige ontwerp van de tafel creëren een gevoel van rust en harmonie in de kamer. Het wordt een strak en functioneel detail dat past bij verschillende interieurstijlen.
Met zijn afmetingen van 190 cm in de lengte, 60 cm in de breedte en 25 cm in de hoogte biedt Shundrika voldoende ruimte om boeken, tijdschriften en andere alledaagse voorwerpen neer te zetten. Je kunt de tafel ook versieren met persoonlijke accessoires en een persoonlijk tintje aan de kamer geven.
De salontafel Shundrika is de perfecte combinatie van moderne stijl en functionaliteit. Geef je kamer een vernieuwd en ontspannen gevoel met deze trendy en strakke salontafel.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Table top: Beige MDFOnderstel: Beige MDFMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenLengte: 190 cmBreedte: 60 cmHoogte: 25 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie