Nohr Kapstok ‘Nalee’ 75cm, kleur Mokka | 7340220816504

Nohr Kapstok Nalee 75cm, kleur MokkaBen je op zoek naar de perfecte oplossing om je gang op een nette en functionele manier te organiseren? Dan is de kleerhanger uit de Nalee serie de ultieme keuze voor jou! Met een harmonieuze combinatie van donkerbruin MDF en een stevige zwarte metalen rail is deze hanger niet alleen een opbergoplossing – het is een discreet en stijlvol interieurdetail dat je gang helemaal afmaakt.
Met Nalee haal je een slimme en efficiënte oplossing in huis om alles op te hangen, van jassen tot schoenen en accessoires. Houd je dagelijkse spullen bij de hand zonder in te leveren op stijl. Bovendien heeft het een tijdloos ontwerp. Gemaakt van donkerbruin MDF en een zwarte metalen rail, creëert deze hanger een modern gevoel dat naadloos past in verschillende interieurstijlen.
Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal bevestig je Nalee eenvoudig aan de muur en creëer je in een handomdraai een georganiseerde ruimte. Elk detail is ontworpen om een positieve sfeer te creëren wanneer je thuiskomt! Hij is ook verkrijgbaar in een whitewashed kleur, dus kies de kleur die het beste bij jouw huis past. Afmetingen: 75×3,5x13cm.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: MDFBreedte: 75 cmDiepte: 3,5 cmHoogte: 13 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie