Nohr Badmat ‘Isidra’ 80 x 50cm, kleur Donkergrijs | 7340220802316

Nohr Badmat Isidra 80 x 50cm, kleur DonkergrijsGeen koude en harde stappen meer op de vloer – de Isidra badmat biedt je de betoverende zachtheid en comfort die je verdient. Isidra is gemaakt van 100% katoen en heeft een speels maar gestructureerd patroon. Het creëert diepte en voegt nieuwe dimensies toe aan de kamer! Dus elke keer dat je erop stapt, hult deze badmat je voeten in een luxe en zachte sensatie. Zak weg in het warme en gezellige oppervlak en ervaar een nieuw niveau van ontspanning in je badkamer.
De rechthoekige vorm en afmetingen van 50×80 cm, gecombineerd met donkergrijze tinten, creëren een geraffineerde en tijdloze esthetiek die perfect past in elke badkamerinrichting. Of je badkamer nu een moderne, minimalistische of klassieke stijl heeft, Isidra zal een perfecte aanvulling zijn op je interieur.
De neutrale kleur van Isidra is gemakkelijk te combineren met andere badkameraccessoires en kleuren. Je kunt moeiteloos een harmonieuze en samenhangende look creëren door Isidra te combineren met handdoeken en andere badkamerbenodigdheden. Upgrade je badkamer tot een elegante en uitnodigende oase met de Isidra badkamermat. Isidra is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus je kunt je favoriet vinden en er perfect mee combineren!Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: KatoenLengte: 80 cmBreedte: 50 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie