Nohr Badmat ‘Linzey’ 90 x 60cm | 7340220802460

Nohr Badmat Linzey 90 x 60cmLinzey is een rechthoekige badkamermat die een vleugje elegantie en stijl toevoegt aan je badkamerinrichting. Gemaakt van katoen en in de kleuren ivoor en taupe, biedt het warme en harmonieuze kleuren die de badkamer perfect aanvullen. Het eenvoudige patroon voegt een subtiel decoratief tintje toe.
Met afmetingen van 60×90 is Linzey een ideaal formaat dat in de meeste badkamers past. De rechthoekige vorm geeft een nette en gestructureerde look aan de kamer. De korte pool biedt een zacht en comfortabel oppervlak onder je voeten.
Linzey is niet alleen mooi maar ook praktisch. Het katoenen materiaal is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. De mat is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een handige en onderhoudsvriendelijke oplossing is voor je badkamer.
Creëer een ontspannen en uitnodigende sfeer in je badkamer met de Linzey badkamermat. Voeg deze stijlvolle mat toe aan je badkamerinrichting en geniet tegelijkertijd van het mooie ontwerp en het comfort.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: KatoenLengte: 90 cmBreedte: 60 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie