Nohr Barkruk ‘Donella’ Rubberhout, kleur Mokka (zithoogte 75cm) | 7340206970411

Nohr Barkruk Donella Rubberhout, kleur Mokka (zithoogte 75cm)De Donella barkruk is een elegant en stijlvol meubelstuk dat de sfeer in je huis zal verhogen. Hij is gemaakt van rubberhout in een prachtige mokkakleur en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je ruimte. Met zijn comfortabele zithoogte en praktische voetensteun biedt Donella een ontspannen zitervaring waar je langere tijd van kunt genieten.
Door het eenvoudige maar strakke ontwerp past de Donella barkruk perfect in verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel. De stevige constructie en duurzame materialen zorgen ervoor dat je hem jarenlang kunt gebruiken.
Of je hem nu gebruikt in je keuken, aan de bar of in je huisbar, de Donella barkruk zal een tijdloze favoriet worden. Creëer een ontspannen en uitnodigende sfeer met deze elegante barkruk en geniet elke dag van zijn comfort en stijl.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Zitting: Mocca rubberhoutOnderstel: Mocca rubberhoutMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenZithoogte: 75 cmZitbreedte: 36 cmZitdiepte: 36 cmBreedte: 36 cmDiepte: 36 cmHoogte: 75 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie