Nohr Vloerkleed ‘Rheanne’ Wol, 300 x 400cm | 7340206969316

Nohr Vloerkleed ‘Rheanne’ Wol, 300 x 400cm | 7340206969316

Nohr Vloerkleed Rheanne Wol, 300 x 400cmKnuffel je voeten na een lange dag op dit prachtige, pluizige, veelkleurige vloerkleed uit de Rheanne serie! Met royale afmetingen van 400x300cm en een rechthoekige vorm wordt het Rheanne vloerkleed de perfecte aanvulling in je huis naast de bankgroep.
Rheanne is gemaakt van wol van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en een zachtheid die je voeten bij elke stap zal verblijden. Je zult meteen voelen dat de kamer verandert in een warme en uitnodigende oase.
Het patroon op het Rheanne vloerkleed is een eerbetoon aan de natuur, met zijn aardse tinten grijs, beige en lichtbruin. Door dit tijdloze en elegante patroon past het vloerkleed perfect in verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s.
Voor een extra vleugje elegantie is het Rheanne vloerkleed versierd met decoratieve lichte franjes aan de korte zijden. Het zijn de kleine details die van dit vloerkleed een echt juweeltje in je huis maken.
Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over vuil of slijtage. Wol is van nature bestand tegen vuil en gemakkelijk schoon te maken, dus je kunt zonder zorgen genieten van het prachtige vloerkleed. Breng de charme en het comfort vandaag nog in je leven met het Rheanne vloerkleed – je hoeft niet te wachten! Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: WolLengte: 400 cmBreedte: 302 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie