Nohr Eetkamerstoel ‘Tamarcus’ Bouclé, kleur Wit | 7340220823649

Nohr Eetkamerstoel ‘Tamarcus’ Bouclé, kleur Wit | 7340220823649

Nohr Eetkamerstoel Tamarcus Bouclé, kleur WitOntdek de eenvoudige schoonheid en het strakke ontwerp van de Tamarcus eetkamerstoel. Met een zitting van wit bouclé en elegante poten van zwart staal biedt Tamarcus een moderne en verfijnde esthetiek die bij elke interieurstijl past.
De zachte en gestructureerde zitting van bouclé geeft een warm en uitnodigend gevoel, terwijl de zwarte stalen poten een eigentijds accent aan de stoel geven. Tamarcus creëert een harmonieuze sfeer en geeft een indrukwekkende visuele impact aan je eetkamer of keuken.
Met zijn strakke ontwerp en comfortabele zitting is de Tamarcus eetkamerstoel de perfecte keuze om met familie en vrienden rond de eettafel te zitten. Breng een vleugje eenvoudige elegantie in je huis en creëer een gezellige sfeer met de Tamarcus eetkamerstoel.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Zitting: wit boucle, schuim, multiplex, staalOnderstel: Zwart staalMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenZithoogte: 50 cmZitbreedte: 46.5 cmZitdiepte: 47 cmBreedte: 46,5 cmDiepte: 56,5 cmHoogte: 76,5 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie