Nohr Eetkamerstoel ‘Karna’ Rib, kleur Bruin | 7340220822895

Nohr Eetkamerstoel ‘Karna’ Rib, kleur Bruin | 7340220822895

Nohr Eetkamerstoel Karna Rib, kleur BruinMaak kennis met de Karna eetkamerstoel – de perfecte keuze voor een moderne en stijlvolle inrichting van je eetkamer. Karna is de ultieme combinatie van stijl en comfort voor thuis.
Met zijn elegante bruine kleur en het zachte polyester corduroy materiaal biedt Karna een luxe en comfortabele zitervaring aan de eettafel. Het eenvoudige en moderne ontwerp wordt aangevuld door de zwarte stalen poten, die de stoel een stevige en elegante basis geven.
De Karna eetkamerstoel is niet alleen stijlvol maar ook functioneel en veelzijdig. Zijn diepe zitting maakt hem comfortabel om in te zitten tijdens lange maaltijden of gesprekken aan tafel, waardoor hij de perfecte metgezel is voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden.
Geef je eetkamer de perfecte lift met de Karna eetkamerstoel – eenvoudig, modern en comfortabel voor al je etentjes en bijeenkomsten.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Zitting: bruin polyester ribfluweelOnderstel: Zwart staalZithoogte: 47 cmZitbreedte: 46 cmZitdiepte: 44.5 cmBreedte: 52 cmDiepte: 56 cmHoogte: 78 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie