Nohr Fauteuil ‘Soledad’ Rib, kleur Bruin | 7340220824707

Nohr Fauteuil ‘Soledad’ Rib, kleur Bruin | 7340220824707

Nohr Fauteuil Soledad Rib, kleur BruinOntdek de moderne elegantie van onze Soledad fauteuil in bruine Manchester stof. Met zijn aardse kleurenpalet past deze fauteuil naadloos in elk modern huis en geeft hij een gevoel van verfijnde stijl. De afgeronde rugleuning biedt niet alleen een uniek designkenmerk, maar ook een comfortabele plek om te ontspannen na een lange dag.
De Soledad fauteuil is gemaakt met een focus op zowel stijl als functie. De stof Manchester voegt een vleugje luxe toe en is tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Door het moderne ontwerp en de strakke lijnen past hij perfect in eigentijdse interieurstijlen en creëer je een frisse en uitnodigende sfeer in je kamer.
Geef je huis een upgrade met de Soledad fauteuil in bruine Manchester stof en laat het de perfecte aanvulling worden op je moderne ruimte. Met zijn strakke uiterlijk en comfortabele zitplaatsen zal hij zeker je favoriete plek voor ontspanning en rust worden.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Zitting: Bruin Boucle, StaalOnderstel: Zwart staalZithoogte: 46.5 cmZitbreedte: 50 cmZitdiepte: 57 cmBreedte: 69 cmDiepte: 72 cmHoogte: 75 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie