Nohr Eetkamerstoel ‘Alexys’ Rib, kleur Beige | 7340220822901

Nohr Eetkamerstoel ‘Alexys’ Rib, kleur Beige | 7340220822901

Nohr Eetkamerstoel Alexys Rib, kleur BeigeHet product is FSC® gecertificeerd (FSC®C177288), wat betekent dat het bestaat uit hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Alexys is de eetkamerstoel die stijl en comfort op een elegante manier combineert. Alexys is gemaakt van maschester met stalen poten en biedt een perfecte balans tussen functie en esthetiek.
De zachte beige kleur geeft Alexys een warm en uitnodigend gevoel, waardoor het een ideale aanvulling is op je eettafel of keuken. Het eenvoudige ontwerp maakt hem veelzijdig en past perfect in verschillende interieurstijlen.
Alexys wordt verkocht in een handig 2-pack, zodat je gemakkelijk een samenhangende en harmonieuze sfeer rond je eethoek kunt creëren. Of het nu voor alledaagse maaltijden of speciale gelegenheden is, Alexys zorgt voor een comfortabele en stijlvolle plek om te zitten.
Geef je eetkamer een vleugje elegantie en comfort met eetkamerstoel Alexys die maaltijden tot een plezier maakt. Met zijn comfortabele ontwerp en strakke esthetiek wordt Alexys een geliefd onderdeel van je huis.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Seat: Beige Polyester CorduroyOnderstel: Black SteelZithoogte: 49 cmZitbreedte: 48 cmZitdiepte: 46 cmBreedte: 48 cmDiepte: 57 cmHoogte: 89 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie