Nohr Vloerkleed ‘Rondale’ 160 x 230cm, kleur Wit | 7340220802248

Nohr Vloerkleed ‘Rondale’ 160 x 230cm, kleur Wit | 7340220802248

Nohr Vloerkleed Rondale 160 x 230cm, kleur WitHet Rondale vloerkleed is een indrukwekkend groot rechthoekig vloerkleed dat echt opvalt!
Met zijn royale afmetingen van 290×200 cm is het een opvallende toevoeging aan je kamer. Het Rondale vloerkleed is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal en is met zorg met de hand gemaakt. Het biedt luxueus comfort waardoor je bij elke stap wilt pauzeren en genieten.
De witte kleur van het tapijt straalt elegantie en frisheid uit en past perfect in moderne interieurstijlen. De korte pool zorgt niet alleen voor een zacht en aangenaam gevoel onder de voeten, maar creëert ook een warme sfeer in de kamer, waardoor het een perfecte plek is om tot rust te komen en te ontspannen.
Met zijn moderne ontwerp en strakke uiterlijk zal het Rondale vloerkleed ongetwijfeld de aandacht trekken van je gasten. Het wordt een uitnodigend middelpunt dat een vleugje stijl toevoegt aan je huis en het tot een plek maakt waar je je geliefden kunt ontvangen en entertainen.
Of je het nu in de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte van je huis legt, het Rondale vloerkleed creëert een warme en uitnodigende sfeer waardoor je wilt blijven hangen en genieten van het moment.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: PolyesterLengte: 230 cmBreedte: 160 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie