Nohr 3-zits Bank ‘Sharen’ kleur Beige | 7340220800084

Nohr 3-zits Bank ‘Sharen’ kleur Beige | 7340220800084

Nohr 3-zits Bank Sharen kleur BeigeOntdek een nieuw niveau van comfort en stijl met onze tweezitsbank Sharen. Deze elegante bank in een zachtbeige kleur is gemaakt van hoogwaardig polyester, dat zowel duurzaam als luxueus zacht is. Met zijn lichte houten poten voegt Sharen een modern tintje toe aan je huis en creëert tegelijkertijd een gevoel van licht en ruimte in de kamer.
Als je in de Sharen bank wegzakt, voel je je meteen omarmd door de comfortabele kussens en het royale zitgedeelte. Het is de perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag of om vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig praatje.
De Sharen bank is niet zomaar een meubelstuk; het is een levensstijl. Het moderne ontwerp en de lichte kleur maken het een fantastisch middelpunt in elke kamer. Verlicht je huis met Sharen en ervaar het comfort en de schoonheid in elk moment dat je doorbrengt in deze prachtige bank.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Stof, Schuim, Multiplex, Rubber, Hout, VezelMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenZithoogte: 44 cmZitbreedte: 183.5 cmZitdiepte: 92.5 cmBreedte: 197 cmDiepte: 102 cmHoogte: 83 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie