Nohr Hoekbank ‘Sharen’ 295cm, kleur Beige | 7340220800091

Nohr Hoekbank ‘Sharen’ 295cm, kleur Beige | 7340220800091

Nohr Hoekbank Sharen 295cm, kleur BeigeErvaar comfort en functionaliteit in perfecte harmonie met onze hoekbank Sharen. Deze prachtige bank in een warme beige tint is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor hij een gevoel van luxe en duurzaamheid geeft. Met genoeg ruimte voor iedereen is Sharen het ultieme meubelstuk voor sociale bijeenkomsten en ontspannen momenten.
De bank wordt elegant verhoogd door de mooie houten poten, waardoor hij modern en luchtig aanvoelt. Of je nu wilt opkrullen met een boek, je favoriete film wilt kijken of vrienden en familie wilt uitnodigen voor een gezellige avond, Sharen biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.
Creëer een gevoel van rust in je kamer met de Sharen hoekbank. Het strakke ontwerp en de comfortabele zit maken het een onmisbaar meubelstuk in je huis. Krijg de ontspanning en harmonie die je verdient met Sharen – de ultieme hoekbank voor thuis.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: Stof, Schuim, Multiplex, Rubber, Hout, VezelMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenZithoogte: 44 cmZitdiepte: 92.5 cmBreedte: 295 cmDiepte: 195 cmHoogte: 83 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie