Jesper Home Outdoor Fauteuil ‘Kuwana’ Amber Teakhout, kleur Indigo | 6096002375356

Jesper Home Outdoor Fauteuil Kuwana Amber Teakhout, kleur IndigoMaak kennis met de Kuwana Outdoor Collectie
van Jesper Home, een flexibele en gevarieerde verzameling ontworpen om jouw buitenruimte te verbeteren. Met zorg gemaakt, biedt de Kuwana Collection een scala aan meubels, waaronder een loungestoel, een eetkamerstoel en twee bankopties om te voldoen aan diverse ruimte- en functiebehoeften.
Prachtige harmonie van materialen en kleuren
Elk stuk in de collectie toont een prachtige harmonie van materialen en kleuren, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren rotanvlechtwerk: de rijke ‘Indigo Weave’ of warme ‘Cinnamon Weave’. Het vlechtwerk is vakkundig gemaakt, en zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk kenmerk, maar biedt ook comfort en stevigheid, ideaal voor buitenomgevingen.
Hedendaagse elegantie en natuurlijk decor
De ontwerp van de Kuwana set vangt hedendaagse elegantie met strakke lijnen en een eenvoudige esthetiek die naadloos samensmelt met het natuurlijke decor van jouw buitenruimte. Zijn robuuste frame is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke Teak Wood afwerkingen; een mooie natuurlijke Teak Wood afwerking genaamd ‘Amber’, en een bruine Teak Wood afwerking genaamd ‘Espresso’, waardoor een traditionele en rijke warmte ontstaat.
Comfort en chique stijl voor buitenleven
Functionaliteit gaat hand in hand met creativiteit in het maken van de Kuwana stukken, waar de duurzaamheid van Teak Wood wordt gecombineerd met de zachte aanraking van het vlechtwerk om een uitnodigend toevluchtsoord te creëren. Of je nu geniet van een rustige ochtend of een avond vol entertainment organiseert, de Kuwana set biedt comfort en chique stijl moeiteloos.
Gepersonaliseerde buiteninrichting
Geniet van momenten van rust en socialisatie met de Kuwana Outdoor Collectie. Het aanpasbare ontwerp, verkrijgbaar in verschillende vlechtkleuren en houtafwerkingen, zorgt voor een persoonlijke touch aan jouw buitendecor, met de belofte het middelpunt te worden van talloze herinneringen onder de zon en sterren.Eigenschappen:Merk: Jesper HomeMateriaal: Teakhouten frame en gevlochten stoffen zittingMontage: Volledig afgemonteerd geleverdZithoogte: 32 cmZitbreedte: 65 cmZitdiepte: 54 cmBreedte: 65 cmDiepte: 86 cmHoogte: 70 cmMaximum belastbaar gewicht: 150

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie