Nohr Outdoor Hanglamp ‘Elycia’ 20cm, kleur Zwart | 7340220812223

Nohr Outdoor Hanglamp Elycia 20cm, kleur ZwartElycia is de perfecte buitenlamp die stijl en functionaliteit op een uitstekende manier combineert. Met zijn eenvoudige en moderne ontwerp is Elycia een schitterende toevoeging aan je tuin, terras of buitenruimte. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een tijdloze ronde vorm die naadloos opgaat in je buitenomgeving.
Elycia is verkrijgbaar in een strakke kleurencombinatie van wit en zwart, waardoor ze een klassieke en verfijnde uitstraling heeft. Het ontwerp van de plafondlamp maakt hem ideaal voor het creëren van een uitnodigende sfeer en het verlichten van je buitenactiviteiten.
Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van Elycia is dat hij op batterijen werkt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over kabelwarboel of aansluiting op het elektriciteitsnet. Dit geeft je de vrijheid om de lamp te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkingen.
Elycia is de ultieme buitenverlichting voor wie houdt van een minimalistisch ontwerp en gebruiksgemak. Laat Elycia je buitenleven verlichten met haar elegante gloed.Eigenschappen:Merk: NohrMateriaal: PVC, kunststofHoogte: 19 cmDiameter: 20

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie